U GRADU KRKU SADA MOŽETE PARKIRATI BRŽE I POVOLJNIJE

Svakodnevne uštede uz besplatnu mobilnu i web aplikaciju PayDo

Svim stanovnicima grada Krka, kao i turistima, sada je omogućeno brže i povoljnije parkiranje putem  besplatne PayDo mobilne i web aplikacije. Tako sada na jednostavan način privatni i poslovni korisnici mogu podmiriti trošak parkirnih karata.

Grad Krk je šezdeset i sedma lokacija s aktiviranom PayDo uslugom globalno prepoznate IT tvrtke Infoart kojom građanikoji su do sada plaćali parkiranje putem SMS-a mogu ostvariti konkretne svakodnevne uštede. Aplikacija ne koristi SMS protokol pa tako pri parkiranju građani više ne moraju plaćati troškove mobilnih operatera. Osim toga, usluga koristi i svima koji do sada uopće nisu mogli plaćati SMS-om, poput brojnih turista zbog kojih je aplikacija dostupna i na stranim jezicima.

Osim što se plaćanjem PayDo aplikacijom štedi jer nema troškova mobilnih operatera, trenutno je aktivna i promotivna pogodnost za korisnike Mastercard® kartica: 10% od plaćenog iznosa za satne karte vraća se korisniku na promotivni račun kojeg može koristiti prilikom budućeg plaćanja parkiranja.

Aplikacija PayDo, diljem zemlje popularno nazivana Pajdo,trenutno je osim u gradu Krku dostupna u 67 gradova u Hrvatskoj i to u Balama, Biogradu na Moru, Bjelovaru, Cavtatu, Crikvenici, Čakovcu, Donjem Miholjcu, Dubrovniku, Đakovu, Đurđevcu, Fažani, Grožnjanu, Hvaru, Jastrebarskom, Karlovcu, Kaštelima, Koprivnici, Korčuli, Kostreni, Ludbregu, Makarskoj, Mariji Bistrici, Murteru, Novom Vinodolskom, Novigradu, Ogulinu, Okrugu Gornjem, Omišu, Opatiji, Orebiću, Osijeku, Podstrani, Poreču, Posedarju, Požegi, Prekom, Primoštenu, Puli, Rabu, Rijeci, Rogoznici, Rovinju, Samoboru, Sisku, Slanom, Slavonskom Brodu, Solinu, Splitu, Stonu, Svetom Filipu i Jakovu, Šibeniku, Tisnom, Tribunju, Trogiru, Trpnju, Tučepima, Umagu, Varaždinu, Velikoj Gorici, Vinkovcima, Virovitici, Vodicama, Vodnjanu, Vukovaru, Zadru i Zagrebu.

Aplikacija PayDo omogućena je za najpopularnije mobilne platforme iOS i Android (App Store i Google Play), a može se preuzeti i na web stranici: www.paydo.hr

Promotivni video pogledajte na linku: https://youtu.be/kGvUII0Wq5w

RJEŠENJE ZA IZNAJMLJIVAČE SMJEŠTAJA BEZ VLASTITIH PARKIRALIŠNIH MJESTA:

Nemati parking mjesto uz najam privatnog smještaja turistima i iznajmljivačima svakim danom postaje sve veći problem.No, u nedostatku vlastitih parkirališnih mjesta, boutique hoteli i mali iznajmljivači sada putem aplikacije PayDo svojim gostima mogu omogućiti plaćanje parkiranja na području grada, ali i u svim drugim lokacijama diljem zemlje gdje je aplikacija aktivna. Jednim potezom određena svota uplaćuje se na PayDo račun te dodjeljuje gostu. Ovu simboličnu gestu gosti cijene, a i kod samog oglašavanja smještaja iznajmljivači rješavaju problem problematične stavke plaćanja parkiranja.

ZAŠTO PAYDO

•             Jer je besplatan i ukida dodatne troškove plaćanja parkiranja

•             Jer je siguran i pouzdan

•             Jer u suradnji s kompanijom Mastercardom omogućuje povoljnije parkiranje

VIŠE O INFOARTU:

U 30 godina postojanja Infoart se bavi razvojem vlastitih poslovnih rješenja i rješenja za mobilna plaćanja. Uz implementacije maloprodajnih, ERP i HR rješenja, ponosni su na svoj razvojni centar koji razvija parking aplikacije za više od 100 gradova u Njemačkoj. Glavni proizvod Infoarta je IGEUS integracijska i platna (payment) platforma koja mjesečno procesira 800 milijuna transakcija, od čega su više od 2 milijuna naplate parkinga.

www.paydo.hr

PAYDO - HR

PAYDO - ENG

PAYDO - DE

PAYDO - IT

Tvrtka: Trgovačko društvo VECLA, društvo s ograničenom odgovornošću za obavljanje komunalnih i lučkih djelatnosti

Skraćeni naziv: VECLA d.o.o.

Adresa/sjedište: Lukobran 5, 51500 Krk

MB: 01401742

OIB: 33825903375

Nadležni sud: Trgovački sud u Rijeci

Pravni oblik: društvo s ograničenom odgovornošću

Temeljni kapital: 60.000,00 kuna

vecla-logotip-225-210

Žiro računi:

IBAN (Erste&Steiermärkische Bank d.d.): HR2124020061100071994

SWIFT/BIC (Erste&Steiermärkische Bank d.d.):  ESBCHR22

IBAN (Zagrebačka banka d.d.): HR9723600001102641953

SWIFT/BIC (Zagrebačka banka d.d.): ZABAHR2X

Direktor: Danko Milohnić, ing. građ.

email: vecla@vecla.hr

Telefon: +38551401181

Fax: +38551401191

Radno vrijeme: ponedjeljak - petak 07:00 - 15:00

Copyright 2022 VECLA d.o.o. ©  All Rights Reserved

Powered by MAOIO AGENCY & made with